Неаполитански ягодов тарт

25/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо496
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се пресява с бакпулвера, добавя се солта и канелата. Омекналото масло се разбива със захарта на крем.

Добавят се яйцата и млякото и сместа се разбива. Добавя се сместа с брашното и всичко се разбърква внимателно с дървена лъжица или лопатка.

В тава, постлана с хартия за печене, се излива тестото. Ягодите се разрязват на половинки и се разпределят върху тестото, като се притискат леко.

Пече се 35 минути на 180 градуса. Вади се от фурната, оставя се за 20 минути, поръсва се с пудра захар и се сервира веднага, като се украсява с бита сметана.

подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар