gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Тарт»Неаполитански ягодов тарт

Неаполитански ягодов тарт

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Неаполитански ягодов тарт1 / 2
25/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се пресява с бакпулвера, добавя се солта и канелата. Омекналото масло се разбива със захарта на крем.

Добавят се яйцата и млякото и сместа се разбива. Добавя се сместа с брашното и всичко се разбърква внимателно с дървена лъжица или лопатка.

В тава, постлана с хартия за печене, се излива тестото. Ягодите се разрязват на половинки и се разпределят върху тестото, като се притискат леко.

Пече се 35 минути на 180 градуса. Вади се от фурната, оставя се за 20 минути, поръсва се с пудра захар и се сервира веднага, като се украсява с бита сметана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: