Бразилска супа с бадеми

04/08/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо287
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бадемите се запичат във фурната 10 минути на 200 градуса. Оставят се да се охладят и ципата се маха. Бадемите се смилат.

Бульонът се загрява леко и се добавят бадемите. Разбърква се добре. В тенджера се запържва маслото с брашното до златисто и се добавя по малко бульонът.

Разбърква се добре. Добавя се сметаната, индийското орехче и солта и супата къкри на бавен огън 20 минути под капак.

След като се сгъсти, се добавя сокът от единия нар. От другия нар се вадят зърната и се пускат в супата, преди да се сервира.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар