gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Панирани банани с кленов сироп

Панирани банани с кленов сироп

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Панирани банани с кленов сироп1 / 2
01/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Какъв десерт, какво чудо! Панирани банани с кленов сироп - когато искате нещо сладко, но и нещо различно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кленовият сироп се загрява на бавен огън, докато кипне и се вари 8 минути до сгъстяване. Сваля се от котлона и се охлажда. Брашното се смесва със солта и бакпулвера.

В отделен съд се разбиват яйцата и се добавят към сместа с брашното. Добавя се млякото и се разбърква. Оставя се за 10 минути.

Бананите се обелват и се режат на четвъртинки на дълго. Топват се в панировката и с пържат в загрято олио до златисто.

Оставят се да се отцедят върху хартия и се сервират, като се поливат с кленовия сироп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: