Картофена супа с кресон

18/10/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 046
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В около литър вода се сваряват до омекване нарязаните картофи и лук, след което се пресоват. Прибавя се млякото, повечко черен пипер и малко настъргано индийско орехче или мента.

Слага се отново на котлона за заври и се оттегля.

Преди поднасяне добавяме ситно нарязания кресон, обелените и смлени на пюре домати и виното.

Объркваме и сервираме с препечен хляб.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Радост
Радост
19.11.2012 16:40
от магазините с подправки
0
0
ваня ламбева
ваня ламбева
18.11.2012 10:15
а от къде вземаме3 кресона?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв