Агнешки котлети с кашкавалена коричка
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Пържено Агнешко»Агнешки котлети с кашкавалена коричка

Агнешки котлети с кашкавалена коричка

EfrosiaEfrosia
Джедай
9424k1015k
Агнешки котлети с кашкавалена коричка1 / 2
17/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5
"Капризно ястие, което във вашите сръчни ръце ще се превърне в истинско произведение на изкуството"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се посоляват и поръсват с черен пипер, след което се оставят да престоят 1-2 часа. Настържете кашкавала и го смесете с разбитите яйца.

Овкусените котлети се овалват последователно в брашното, в сместа от яйца и настъргания кашкавал и в галетата.

Загрейте в тиган олио и масло и изпържете агнешкото. Кашаквалените котлети се поднасят със салата по избор.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: