Дюнер кебап

Дюнер кебап

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5011k
Дюнер кебап1 / 2
22/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Вкусен дюнер, какъвто в нито една дюнерджийница няма да ви направят!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте зелето и нарежете лука, чушките и краставиците на ивици, а доматите - на полумесеци.

Телешкото нарежете на тънки късчета със сатър и го сложете да се изпържи в сгорещеното олио заедно с лука. Овкусете с подправките и гответе, докато месото хване загар.

Разрежете хляба екмек на 4 части, запечете ги, за да се загреят питките и разпределете във всяка от телешкото и зеленчуците. Обикновено дюнер кебапа се залива с млечно чеснов сос.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: