Патладжанов дип с кориандър

21/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810928
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо630
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната. Нарежете патладжаните на по 2 половини и ги сложете в покрита с фолио тава, с кожата нагоре. Запечете за 20 минути.

Междувременно загрейте 4 с.л. от зехтина и запържете лука. Добавет чесъна, овкусете със сол и черен пипер.

Издълбайте вътрешността на патладжаните и ги пасирайте с лука и чесъна.

Добавете лимоновия сок и оставащия зехтин, ако е необходимо овкусете с още сол и черен пипер. Гарнирайте с кориандър и поднесете.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар