Маринована сьомгова пъстърва

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
22/07/2015
"Задължително, ама задължително първо мариновайте - останалото са подробности "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо24 128
  • Преглеждания за месеца293
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържена Риба

Начин на приготвяне

Сложете шафрана в 1 с.л. топла вода и разбийте заедно с жълтъците.

Овкусете с чесъна, сол и черен пипер. Сложете рибата в подходящ съд и я залейте със сместа.

Оставете да се маринова в хладилник за 1 час. Загрейте зехтина в тиган и запържете рибата.

Отцедете я на кухненска хартия и сервирайте с лимонови резени и салата по избор.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар