gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с патладжан и чесън

Разядка с патладжан и чесън

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5017k
23/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Леко пикантна, много ароматни и толкова вкусна, че няма как да не ви стане любима"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете патладжаните в тава във фурната, която сте застелили с алуминиево фолио. Изпечените патладжани задушете и след като изстинат, ги обелете.

Накълцайте ситно патладжаните и добавете към тях счуканите заедно чесън, сол и орехи. Объркайте и добавете цеденото мляко с малко майонеза по желание. В този случай не използвайте зехтин или друга мазнина.

При непрекъснато разбиване или счукване в хаванче добавете зехтин на тънка струйка, като може да използвате кухненски робот.

Проверете разядката как е на сол, добавете малко черен пипер по желание и скълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: