gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирано кисело мляко

Панирано кисело мляко

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5016k
Панирано кисело мляко1 / 2
07/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в подходящ дълбок съд и сипете галетата в друг подобен.

Загрейте олиото много добре в тиган.

С лъжица (по-малка или супена) гребвайте от киселото мляко. Бързо и внимателно, без да разваляте формата му, го овалвайте в яйцата, галета и отново в яйцата, след което пускайте в тигана леко.

Готовото кисело мляко пане оставете да изстине и го поръсете със сол, пипер и лимонов сок.

Поднесете го с украса от магданоз и резен лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: