Сангрия с праскови и вишни
Sangrija sa breskvama i višnjama
gotvach.bg»Рецепти»Коктейли»Сангрия»Сангрия с праскови и вишни

Сангрия с праскови и вишни

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k278k
Сангрия с праскови и вишни1 / 2
10/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
8
"Някой знае ли кога официално настъпва сезонът на сангрията или е когато ние си решим"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта се залива с водата. Четвърт от кората на лимона и на портокала се настъргва и се добавя към водата със захарта.

Сварява се захарен сироп, като щом водата кипне, се вари на бавен огън 5 минути.

Сваля се от котлона, оставя се да изстине и се оставя в хладилника за 4 часа. Прасковите се измиват и се нарязват на много тънки резенчета.

Вишните се почистват от костилките. Портокалът се нарязва на ситно. Нарязаният портокал, вишните и прасковите се смесват и се оставят за 1 час в хладилника.

В захарния сироп се добавя виното и конякът. Плодовете се разпределят в охладени чаши и отгоре се заливат с течността от хладилника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: