Сангрия с бяло шампанско

05/08/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо773
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Портокалът, лимонът и грейпфрутът се измиват добре и се нарязват на тънки кръгчета, без да се белят.

Поръсват се със захарта. Заливат се с ликьора и коняка и се разбъркват до разтварянето на захарта.

Оставят се за 1 час. Добавя се газираната вода и накъсаното на зърна грозде. Залива се с шампанското.

В чаши се разпределя ледът и отгоре се залива със сангрия.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар