Фритата с чушки и тиквички
gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Фритата»Фритата с чушки и тиквички

Фритата с чушки и тиквички

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Фритата с чушки и тиквички1 / 2
10/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"За по-свеж вкус и наситен аромат добавете повече свежи зеленчуци към любимата класическа фритата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 с.л. от зехтина в тиган и запържете лука и нарязаните на лентички чушки за 10 минути.

Добавете оставащия зехтин и запържете чесъна и нарязаната тиквичка за 5 минути.

Разбийте яйцата със сол и черен пипер и смесете с настърганото проволоне.

Сипете яйчената смес върху зеленчуците и запържете.

Сервирайте фритатата със салата по избор. По желание можете да добавите и други зеленчуци като моркови и броколи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: