Чушки с чесън и магданоз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
12/08/2015
"Всеки ден може да ядем тази любима салата и няма да чуете, че ни е омръзнала "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 778
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печени Чушки

Начин на приготвяне

Загрейте грила и запечете чушките. Сложете ги в найлонов плик за 5-10 минути, след което ги обелете.

Нарежете ги на ленти и сложете в малка купа.

Смесете заедно чесъна, магданоза, шерито и зехтина, след което залейте чушките. Овкусете със сол.

Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон-12%
За работа с чушки, препоръчваме:
Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон
4.49 лв.
3.95 лв.
Виж ››

Пригответе вкусни чушки за цялото семейство с помощта на този ергономичен прибор за чушки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар