Кебап с два вида месо
Kebab with 2 Types of Meat

Кебап с два вида месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Кебап с два вида месо1 / 2
12/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Екзотичен кебап с два вида месо, какъвто не сте опитвали досега!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете двата вида месо и ги сложете в дълбока купа. Прибавете настъргания лук, чесъна и накиснатия за няколко минути в горещата вода шафран, както и содата. Овкусете със сол и черен пипер.

Оформете малки кюфтенца, които се приплескват и се нанизват на шишове. Разполовете доматите и ги нанижете на отделни шишове.

Запечете на загрят грил, предварително намазан с масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: