gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб с орехи и стафиди

Хляб с орехи и стафиди

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k5k
Хляб с орехи и стафиди1 / 2
12/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции1 бр.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното със солта. Нарежете маслото с нож и го добавете към брашното заедно с маята.

Добавете 175 мл хладка вода и замесете меко тесто, към което се прибавят орехите и стафидите. Сложете тестото в намазнена форма и сложете на топло място за 1-2 часа докато удвои обема си.

Загрейте фурната на 220 градуса. Запечете хляба за 10 минути, намалете фурната на 190 градуса и продължете да печете още 20-25 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: