Тирамису с шоколад

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Тирамису с шоколад1 / 3
16/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъците с миксер до получаването на твърд сняг. Смесете маскарпонето, ванилията, ваниловата захар и жълтъците, разбийте с миксер.

Прибавете към белтъците и разбъркайте. Сипете няколко лъжици на дъното на форма.

Смесете заедно кафето с ликьора. Топвайте всяка бишкота в кафето и редете в тавата. Щом направите един ред, сипете част от сместа с маскарпонето.

Редувайте така до изчерпване на количествата, като завършите с маскарпоне.

Поръсете с какаото, покрийте и охладете за 1 нощ. Преди сервиране поръсете с настърган шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: