Топъл шоколад по неаполитански
Topla čokolada na napuljski načinChocolate caliente napolitano
gotvach.bg»Рецепти»Напитки»Топли Напитки»Топъл шоколад по неаполитански

Топъл шоколад по неаполитански

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k278k
Топъл шоколад по неаполитански1 / 2
31/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Опитахте ли вече нашия ароматен топъл шоколад по неаполитански"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нишестето се размива с малко сметана. Останалата сметана се загрява, без да кипва.

Добавя се захарта и размитото нишесте и сместа се загрява при непрекъснато бъркане, докато започне да се сгъстява.

Сваля се от котлона. Шоколадът се настъргва и се добавя в горещата смес. Разбърква се и се разпределя в чаши.

Портокалът се изстисква кората се настъргва. Във всяка чаша се добавя по малко сок и се украсява с настърганата кора. Топлият шоколад се сервира веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: