gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Майонезена марината

Майонезена марината

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Майонезена марината1 / 2
30/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"И най-крехкото пилешко ще стане още по-крехко с тази лесна марината"

Необходими Продукти

  • лук - 1 средна глава
  • къри - 1 с.л. на прах
  • черен пипер
  • майонеза - 1 ч.ч.
  • лимонов сок - ¼ ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го смесете с лимоновия сок, кърито, майонезата, сол на вкус и черен пипер. Разбъркайте всичко много добре.

Използвайте маринатата за овкусяване на пилешко месо, като за целта я сипете в плик, добавете пилешкото и оставете да се маринова за поне 1 час в хладилник, след което го изпечете на загрята скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: