Пилешки гърди тандури

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Пилешки гърди тандури1 / 2
10/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете леки разрези по всяка една пилешка гърда от страна на кожата.

Пасирайте заедно киселото мляко, чесъна, подправките, лимоновата кора и сока.

Намажете добре пилето, покрийте и го охладете за 2 часа.

Загрейте грил и изпечете гърдите, като от време на време го обръщате. Сервирайте с ориз или салата с домати и краставици.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: