gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хлебчета»Хлебчета със зелен лук

Хлебчета със зелен лук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Хлебчета със зелен лук1 / 2
10/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Вкусни домашни хлебчета със зелена плънка!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички сухи съставки, разбъркайте и сипете водата към тях.

Замесете меко тесто, покрийте и го оставете за няколко минути. Прехвърлете в купа, покрийте и сложете на топло място за 45 минути.

Разточете тестото на тънка кора. Намажете я с олиото и поръсете със ситно нарязаната зелена част на лука. Завийте на руло и го нарежете на 6 части.

Пристиснете ги леко, за да се получат хлебчета, прехвърлете ги на топло място и оставете така за 30-тина минути.

Изпечете ги в умерено загрята фурна за 15-20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: