Агнешки шишчета със сос

Агнешки шишчета със сос

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3662k67k
Агнешки шишчета със сос1 / 2
11/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Свежи агнешки шишчета с уникален вкус и дъх на розмарин - сигурна рецепта за незабравими мигове със семейството"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите соса, смесете заедно всички съставки и ги сипете в малка купичка. Нарежете агнешкото на кубчета и го сложете в купа.

Смесете настъргания лук, подправките, лимоновата кора и сол, захарта и зехтина, овкусете със сол и черен пипер и сипете върху агнешкото.

Оставете го да се маринова за няколко часа. Отцедете го и нанижете на шишчета.

Запечете на загрят грил, декорирайте с розмарин и поднесете със соса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: