Канелони с броколи и рикота

13/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810684
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 366
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса. Намазнете тава за печене, кипнете вода в тенджера и сварете канелоните. Междувременно задушете броколите за 3 минути.

Отцедете канелоните и пасирайте броколите. Сипете галетата в купа, добавете млякото и зехтина и разбъркайте.

Прибавете рикотата, броколите, индийското орехче, 4 с.л. от пармезана, сол и черен пипер. За да направите доматения сос, загрейте зехтина и изпържете лука и чесъна.

Добавете доматите, доматеното пюре, маслините, мащерката, сол и черен пипер. Кипнете за 2-3 минути, след което сипете в приготвената тава за печене.

Напълнете канелоните със сместа с броколите и ги наредете в тавата. Намажете г с малко зехтин и поръсете с оставащия пармезан и кедровите ядки. Запечете за 25-30 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар