Ароматен пангасиус с панировка

MarianaMarianaДжедай56093720
26/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 739
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената риба се нарязва на порционни парчета и се маринова за около 1-2 часа в смес от лимонов сок, настърган корен от джинджифил и пресен копър.

След това се отцежда добре, потапя се в кашата, получена при разбиването на яйцата, брашното, солта и бирата, и се пържи на маслена баня до готовност.

Поднася се с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар