gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Козе месо с картофи в тавичка

Козе месо с картофи в тавичка

MarianeMariane
Джедай
5619305k
Козе месо с картофи в тавичка1 / 2
26/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
170 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете виното, нишестето и подправките и объркайте до получаването на хомогенна каша.

Оваляйте в нея месото и го приберете на хладно. Обелете картофите и ги нарежете на полумесеци.

Поставете ги на дъното на предварителна намазнена тава, отгоре сложете месото, залейте с вода и покрийте с фолио.

Печете ястието в предварително загрята на 250 градуса фурна за около 30 минути, след което намалете на 220 г и печете още два часа, като към края на печенето трябва да свалите фолиото, за да получите хрупкава коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: