gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Буркани»Пукани люти чушки в марината

Пукани люти чушки в марината

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5018k
09/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Колкото и бурканчета да приготвим с тези пукани чушки в марината, все не стигат!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените люти чушлета се пукат на котлон или скара и още докато са топли, се подреждат в сухо, затоплено бурканче с вместимост 325 мл, дъното на което е покрито със ситно нарязани копър и магданоз.

Пуканите чушки се притискат, така че да се изкара излишния въздух, поставят се няколко резена морков и скилидки чесън, слагат се и останалите продукти.

Затварят се и топли се обръщат с капачката надолу, за да се стерилизират.

Пуканите люти чушки в марината са много сполучливи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: