Лазаня с риба тон и рукола
gotvach.bg»Рецепти»Паста»Лазаня»Лазаня с риба тон и рукола

Лазаня с риба тон и рукола

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Лазаня с риба тон и рукола1 / 2
23/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Лазаня с риба - ето това е един от шедьоврите на Италианската кухня, който на всяка цена трябва да опитате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете корите в подсолена вода. Междувременно загрейте зехтина и изпържете зеления лук, тиквичките и ги задушете за 3 минути.

Махнете от тигана, добавете нарязаните чери домати, рибата тон и руколата. Разбъркайте.

Сложете малко от сместа в 4 чинии за сервиране, отгоре сложете по една от сварените кори за лазаня, поръсете с оставащата смес с рибата и завършете с по 1 кора.

Овкусете с черен пипер, добавете пестото, украсете с босилек и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: