gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Домашни брускети с пастет

Домашни брускети с пастет

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Домашни брускети с пастет1 / 2
29/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дробчетата. Сипете зехтина в тиган и изпържете ситно нарязания лук. Щом омекне, добавете чесъна и разбъркайте.

Прибавете дробчетата и ги запържете, залейте с виното, овкусете със сол и черен пипер. Добавете малко бульон. Задушете докато течността се редуцира.

Махнете от котлона и пасирайте сместа. Добавете маслото и каперсите, пасирайте отново.

Ако сместа е твърде гъста, сипете малко от бульона. Овкусете с още сол и черен пипер, ако е необходимо.

Нарежете багетата и я запечете. Намажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: