Панирано тофу с боровинково сладко

Панирано тофу с боровинково сладко

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k3k5010k
Панирано тофу с боровинково сладко1 / 3
30/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
"Специално за онези, които постят или са вегани - супер вкусно предложение, на което не могат да устоят"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тофуто се измива със студена вода и се подсушава. Нарязва се на парченца с дебелина 1.5 см.

В голяма купа се приготвя панировката. Бананът се намачква, така че да стане на пюре. Добавя се брашното и се налива около 1 к.ч. вода.

Панировката се разбърква и в нея се потапят парченцата тофу. Те се пържат в нагорещен зехтин, след което се поставят върху кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината.

Панираното тофу се поднася със сладко от боровинки.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: