Веган майонеза

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Веган майонеза1 / 2
01/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
"След като открихме как се прави веган майонеза, нищо не може да ни спре да търсим и веган варианта на шкембе чорба"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете кашуто и слънчогледовите семки в студена вода за 4-5 часа.

Извадете ги от водата и ги измийте още веднъж. Пуснете ги в пасатора заедно със зехтина, солта, чесъна и копъра.

Изцедете лимона и излейте сока при останалите компоненти. Пасирайте до получаване на еднородна смес.

В случай че получената каша ви се вижда прекалено гъста, можете да я разредите с малко вода.

Веган майонезата може да се използва в салати, сандвичи и разядки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: