gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели карбонара

Талиатели карбонара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k5k
Талиатели карбонара1 / 2
02/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
"Емблематично ястие от Италианската кухня, което ще ви накара да се влюбите в Италия!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Задушете лука и чесъна във виното за 2-3 минути. Сварете пастата в подсолена вода.

Междувременно нарежете бекона на ситно и го прибавете към сместа с лука. Задушете за още 2-3 минути, докато беконът стане хрупкав.

В малка купа смесете сметаната, яйцата, пармезана и магданоза, овкусете ги със сол и черен пипер.

Отцедете сварените спагети и ги сипете в тигана, разбъркайте добре с бекона и гответе 1 минута.

Махнете тигана от котлона и бързо прибавете сместа със сметаната, върнете на котлона и разбъркайте интензивно. Сервирайте веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: