Паниран дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Паниран дроб1 / 3
04/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус.

Прибавете зехтина и лимоновия сок, разбъркайте добре, покрийте и сложете в хладилник за 2 часа. Отцедете.

Оваляйте в разбитите яйца и брашно и изпържете в силно загрято олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: