Паниран дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k5k
Паниран дроб1 / 3
04/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус.

Прибавете зехтина и лимоновия сок, разбъркайте добре, покрийте и сложете в хладилник за 2 часа. Отцедете.

Оваляйте в разбитите яйца и брашно и изпържете в силно загрято олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: