Мокър кекс
Mokar kolačWet Cake

Мокър кекс

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Мокър кекс1 / 4
02/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции8
"Приготвя се супер лесно, но как ще го опазите цяла нощ в хладилника направо не знаем"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа се разбиват яйцата, като е препоръчително да се използва миксер. След това се добавят останалите продукти.

Всичко се разбърква хубаво, за да може да се получи гъста кафява каша.

Тя се прехвърля в набрашнена и намазнена форма за кекс. Пече се на умерена температура в продължение на 35-40 минути. През това време се приготвя заливката за десерта.

Продуктите се слагат на огъня и се варят 3-4 минути. Получената заливка се оставя да се охлади. С нея се глазира кекса.

По желание се украсява с кокос или шоколадови пръчици и се оставя в хладилника за една вечер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: