gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Паниран свински дроб с ароматни подправки

Паниран свински дроб с ароматни подправки

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Паниран свински дроб с ароматни подправки1 / 2
15/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства и измива. Нарязва се на парчета, дебели около 1.5 см. След рязането може да се измие още веднъж и да се подсуши.

После се натърква със сол и се слага в прясното мляко, където трябва да престои 1 час /в хладилника/. Преди да бъде изваден, се приготвя панировка от изброените продукти.

Всяко парче се потапя в нея и се изпържва в силно загрят зехтин. Панираният дроб се вади от мазнината и се поставя върху кухненска хартия, за да се отцеди от мазнината.

Консумира се самостоятелно или в комбинация със зеленчукова гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: