gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Гъби Булка с праз

Гъби Булка с праз

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k3k5010k
Гъби Булка с праз1 / 2
13/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне7 мин.
Готвене12 мин.
Общо19 мин.
Порции2

Необходими Продукти

  • гъби - 400 г Булка
  • праз - 1 стрък
  • масло - 2 с.л.
  • червен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се нарязва и се задушава в маслото. След което при него се добавят и нарязаните гъби. В случай че вашите гъби са дребни, не е нужно и да ги режете.

Поръсете с подправките и щом гъбите също омекнат, отдръпнете от огъня. Според опитните гъбари булка е една от най-вкусните гъби и не е необходимо вкусът ѝ да бъде дообогатяван с много подправки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: