Паниран свински дроб

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k3k5010k
05/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Мезето за бирата е готово, а тя изстудена ли е вече?"

Необходими Продукти

  • свинско дроб - 800 г черен дроб
  • масло - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • за панировката
  • бира - 1 ч.ч.
  • галета - 3 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата.

Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце, брашно, галета, бира и посочените подправки.

Дробът се осолява и се потапя в панировката.

Запържва се от всички страни в нагорещено масло. След като се извади от мазнината, се поставя върху кухненска хартия, за да се отцеди.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: