gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Топла свинска пача

Топла свинска пача

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5019k
Топла свинска пача1 / 5
07/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
145 мин.
Порции
4
"Любовта към пачата е страстна и доживот, а в тази ще се влюбите от първата лъжица"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.

Отделете месото от тях и го нарежете на парчета. Прецедете бульона и върнете месото в него.

Кипнете отново супата и застройте с яйцата. Овкусете пачата с оцет и настъргания хрян. подобни рецепти

подобни рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: