Свинско в глинен съд

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5010k
Свинско в глинен съд1 / 2
10/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и го поставете в намасления глинен съд /тава/. Поръсете с галетата и подправките. Налейте виното и разбъркайте. Поставете месото да се пече във фурната и се заемете със зеленчуците.

Измийте и нарежете гъбите и зарзавата. Изчакайте месото да се поизпече и ги добавете към него, без да ги размесвате.

Допечете яденето още около половин час и изключете печката. В чиния сервирайте малко от месото и зеленчуците. Полейте с образувалия се сос.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: