Свински език пане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Свински език пане1 / 2
21/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
"И докато вие решите с каква гарнитура да го поднесете, ние ще си хапнем още малко от този пикантен свински език пане"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете езика, след което го сложете да се вари в подсолена вода с подправки - карамфил, зърна черен пипер, бахар и др. По желание може да добавите и кубче бульон.

След като сварения език изстине, обелете го и го нарежете на филийки. С помощта на четка намажете парчетата с горчица. Оваляйте всяко в брашно с черен пипер и други сухи подправки по избор.

Потапяйте ги в разбитите яйца със соевия сос, овалвайте в галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят.

Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: