Марината за сьомга

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14878
14/10/2015
"Преди да хвърлите сьомгата на скарата, мариновайте я по тази рецепта - после ще ни благодарите "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 727
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете зехтина, соевия сос, нарязания зелен лук, ситно нарязания чесън и джинджифила. Разбъркайте внимателно.

С тази марината се заливат филетата сьомга и се оставя да престои за 1 час в хладилник.

Не я мариновайте твърде дълго, защото солта в соевия сос ще втвърди месото на рибата. Запечете на скара.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар