gotvach.bg»Рецепти»Риба»Сьомга стек на грил тиган

Сьомга стек на грил тиган

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Сьомга стек на грил тиган1 / 3
17/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Ето така обичаме да се глезим понякога - със сьомга стек, приготвен на грил тиган, непременно опитайте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте сьомгата със смес от лимоновия сок, зехтина и розмарина. Покрийте ги и ги сложете в хладилник да се мариноват 15-20 минути.

След това ги запечете на загрят грил тиган за 7-8 минути от всяка страна. Смесете продуктите за соса и поднесете рибата с него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: