gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Риба»Сьомга стек на грил тиган

Сьомга стек на грил тиган

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Сьомга стек на грил тиган1 / 3
17/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
"Ето така обичаме да се глезим понякога - със сьомга стек, приготвен на грил тиган, непременно опитайте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте сьомгата със смес от лимоновия сок, зехтина и розмарина. Покрийте ги и ги сложете в хладилник да се мариноват 15-20 минути.

След това ги запечете на загрят грил тиган за 7-8 минути от всяка страна. Смесете продуктите за соса и поднесете рибата с него.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: