Тънки домашни наденички
Thin Homemade Sausages

Тънки домашни наденички

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Тънки домашни наденички1 / 4
20/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Порции6
"Тънки, но сочни домашни наденички, които заслужават поне 1000 лайка"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г
  • сланина - 250 г
  • сол - 20 г
  • чубрица - 10 г
  • черен пипер - 5 г
  • червен пипер - 10 г
  • свински черва - тънки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го скълцайте на ситно заедно със сланината. Прибавете ситно счуканите подправки. Посолете сместа и я омесете много добре.

Оставете я да престои няколко часа и след това напълнете добре измитите свински черва.

Така приготвените наденички се консумират печени на скара или пържени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: