Марината за еленско

Бай Ставри
Бай Ставри
Новак
14/11/2015
"Приготвянето на еленското месо започва с неговото правилно мариноване - затова не пропускайте тази важна стъпка "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 184
  • Преглеждания за месеца200
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лаймът се измива и изстисква. Сокът му се прехвърля в голяма купа. При него се слагат виното, сусамово олио, скучаният чесън и останалите съставки.

Всичко се разбърква и с полученото се натрива еленското /това количество марината е подходящо за около 500 г месо/.

Съдът, в който месото се маринова, се запечатва с фолио или се похлупва. След около 1 час еленското може да се извади от маринатата и да се изпържи или изпече.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар