Студен борш с цвекло

25/10/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Топ предложение за обяд - борш с цвекло и ... телешки салам "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 009
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се измива, залива се с вода и се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва на ситни кубчета. Саламът се нарязва на кубчета.

Яйцата се сваряват, обелват се и се нарязват на резенчета. Копърът и магданозът се нарязват на ситно.

В тенджера се смесват цвеклото, яйцата, саламът, копърът, магданозът и солта и всичко се залива с хладък бульон. Разбърква се добре и се оставя в хладилника за 30 минути.

Сервира се, като във всяка порция се слага по една супена лъжица сметана.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар