Бухти с мая
Quick Yeast Fritters

Бухти с мая

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1124k
Бухти с мая1 / 2
10/11/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
25
"Най-пухкавите бухти се правят с мая, опитайте, за да се уверите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От продуктите се замесва тесто, което трябва да е с по-голяма гъстота от кексовото. Оставя се да втаса около час и повече на топло.

Разбърквате го с лъжица и когато бухне отново, пържите в много мазнина (толкова, че бухтите сами да се обръщат). От тестото се загребва с ръка малко топче, което се поставя в топната в прясно мляко лъжица и се пуска в мазнината.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
56
43
31
20
10
Дай твоята оценка: