Чушки бюрек
Burek Peppers

Чушки бюрек

EfrosiaEfrosia
Джедай
9615k1016k
Чушки бюрек1 / 3
08/11/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции8 бр.
"Тези чушки освен любима кръчмарска храна са и идеално домашно предложение за бързо приготвено и вкусно ястие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата разбийте с вилица и ги изсипете в тиган със загрята мазнина. Бъркайте на слаб котлон, докато започнат да се стягат. Веднага добавете натрошеното сирене, подправките, маслините нарязани на дребно каперси и разбъркайте.

Почистените чушки разрежете по дължина от едната страна и разтворете напълно. Сложете от плънака по цялата повърхност на чушките и загърнете отново добре.

Всяка чушка се топи в брашно, яйце и галета и се оставят така за 10 минути, за да изсъхне панировката. Непосредствено преди пърженето чушките отново се потапят в разбито яйце. Поднесете чушките бюрек с бял или доматен сос за чушки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: