Лесен сладкиш

Лесен сладкиш

EfrosiaEfrosia
Джедай
9414k1015k
Лесен сладкиш1 / 2
04/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
"Един от доказаните странични ефекти на лесните сладкиши е лесното качване на килограми, но животът е твърде кратък, за да си губим времето с негативни мисли"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват заедно със захарта. Добавя се олиото на тънка струя при непрекъснато бъркане. После брашното, пресято с бакпулвера, ванилията и лимоновата кора и се бърка с лъжица до хомогенност.

Сместа се изсипва в намазнена и поръсена леко с брашно тава. Печем в предварително загрята на 160 градуса фурна до порозовяване.

Готовият сладкиш се полива с приготвена по указанието на опаковката кафява глазура и се прави украса по избор с бяла. Готовия сладкиш изваждаме и поръсваме веднага с пудра захар.

Рейтинг

5 11
4 10
3 9
2 6
1 0
Дай твоята оценка: