Толстолоб на грил тиган

01/11/2015
Милка
отМилкаНовак
"Не ви трябва скара - достатъчен е грил тиган, много мерак и пресен толстолоб, за да приготвите този вкусен обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо10 921
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните и добре подсушени котлети натъркваме със микса от сухите подправки (девисил, кориандър, естрагон, сол и черен пипер), които преди това добре сме разбъркали.

Така овкусените котлети могат да се съхраняват в хладилника в покрит съд и да се извадят непосредствено преди готвенето.

Загряваме грил тигана и редим котлетите, които преди това се намазали с олио от всички страни.

Подмасяме с парчета лимон или с емулсия от намачкания чесън разбъркан с оцет и сол.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари (2)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
14.05.2016 08:03
И аз досега все пържен съм го яла,но с микс от тлкова подправки със сигурност ще е по-вкусен
0
0
Албена
Албена
14.05.2016 06:19
Обичам толстолоб,но най-често го пържа.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни рецепти