gotvach.bg»Рецепти»Риба»Толстолоб на грил тиган

Толстолоб на грил тиган

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Толстолоб на грил тиган1 / 3
01/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Не ви трябва скара - достатъчен е грил тиган, много мерак и пресен толстолоб, за да приготвите този вкусен обяд"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните и добре подсушени котлети натъркваме със микса от сухите подправки (девисил, кориандър, естрагон, сол и черен пипер), които преди това добре сме разбъркали.

Така овкусените котлети могат да се съхраняват в хладилника в покрит съд и да се извадят непосредствено преди готвенето.

Загряваме грил тигана и редим котлетите от толстолоб, които преди това се намазали с олио от всички страни.

Подмасяме толстолоба с парчета лимон или с емулсия от намачкания чесън разбъркан с оцет и сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: