Леща в тенджера под налягане
Sočivo u ekspres loncuЧечевица в скороварке
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от Леща»Леща в тенджера под налягане

Леща в тенджера под налягане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Леща в тенджера под налягане1 / 4
01/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции7
"Леща в тенджера под налягане ако не сте готвили, непременно го направете - ще разберете какво улеснение е"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Накисваме лещата от вечерта във вода. На следващия ден в тенджера под налягане слагаме скълцаните лук, чесън, копър и магданоз.

Добавяме лещата, надребнените моркови, доматеното пюре, зехтина и подправките. Наливаме между 1.5 и 2 л вода.

Затваряме плътно тенджерата под налягане и варим 15-20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: