Леща в тенджера под налягане
Sočivo u ekspres loncuЧечевица в скороварке
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от Леща»Леща в тенджера под налягане

Леща в тенджера под налягане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5016k
Леща в тенджера под налягане1 / 5
12/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
7
"Леща в тенджера под налягане ако не сте готвили, непременно го направете - ще разберете какво улеснение е"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме лещата от вечерта във вода.

На следващия ден в тенджера под налягане слагаме скълцаните лук, чесън, копър и магданоз.

Добавяме лещата, надребнените моркови, доматеното пюре, зехтина и подправките. Наливаме между 1.5 и 2 л вода.

Затваряме плътно тенджерата под налягане и варим супата от леща 15-20 минути.

Лещата в тенджера под налягане е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: