Леща в тенджера под налягане

01/11/2015
Боряна
отБорянаНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции7
  • Преглеждания общо12 499
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата121
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме лещата от вечерта във вода. На следващия ден в тенджера под налягане слагаме скълцаните лук, чесън, копър и магданоз.

Добавяме лещата, надребнените моркови, доматеното пюре, зехтина и подправките. Наливаме между 1.5 и 2 л вода.

Затваряме плътно тенджерата под налягане и варим 15-20 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

Албена
Албена
13.05.2016 18:49
Аз винаги я готвя в тенджера под налягане.За 20 мин.е готова.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв