Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Рулца»Кашкавалчета в бекон на скара

Кашкавалчета в бекон на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Кашкавалчета в бекон на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
20 бр.

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г твърд
  • бекон - 20 лентички, дълги
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избираме за тази рецепта твърд кашкавал, най-добре престоял няколко дни в хладилника.

Нарязваме го на 20 къса и всеки от тях увиваме в лентичка бекон.

Нанизваме с клечка за зъби или шишче, за да се запази опаковането.

След това печем от двете страни на загрята скара за общо 6 минути. Поднасяме към зеленчукова гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: